Conform evz.ro gripa porcina a ajuns in Romania.
Simptomele gripei porcine sunt: febră, oboseală, lipsa poftei de mâncare, tuse şi dureri în gât. Experţii susţin că Tamiflu-ul, medicamentul antiviral utilizat împotriva gripei aviare, este eficient şi împotriva celei porcine. Gripa de origine porcină din Mexic nu se transmite mâncând carne de porc, ci pe cale aeriană, de la om la om. Temperatura de preparare a cărnii (71 de grade Celsius) distruge virusurile şi bacteriile, potrivit Centrului american pentru controlul bolilor
(CDC).
Pai ce conteaza ca la 71 de grade se distrug virusurile si bacteriile din carnea de porc atata timp cat spune mai inainte ca nu se trasmite consumand carne? Probabil aveau de umplut un anumit numar de cuvinte 🙂
Poate a stranutat peste carne ala de ti-o vinde 🙂
Asta e inca o dovada a neprofesionalismului presei romanesti. La fel ca aia cu “3 turisti s-au ratacit in masivul Piatra Craiului din muntii Bucegi” care a aparut la Antena1 si pe site si la stiri seara. Niste tarani…:P